Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs
Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs
Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs
Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs
Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs
Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs
Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs

Rikke Highboard Kast 2-deurs

(LXDXH) 100X45X86 CM | Walnoot
€ 2.869,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een bijzonder walnoten dressoir? Een dressoir is een handig opbergmeubel dat tegen de muur geplaatst wordt. Veelal gebruikt om spullen in op te bergen en persoonlijke items op te zetten. Omdat dressoirs laag zijn is er op de muur erboven nog voldoende ruimte voor fotolijsten, schilderijen of een mooie spiegel. Zo kan de kale muur gemakkelijk opgefleurd worden. Het Rikke dressoir is een massief houten dressoir, met een Scandinavisch ontwerp. Dit geeft het dressoir een fraai en functioneel design. Het Rikke dressoir geeft je woonruimte karakter en stijl. Het dressoir is te koop in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Zo is er altijd een Rikke dressoir dat bij jouw interieur past.

Het Rikke dressoir is een houten dressoir in Scandinavische stijl, waarbij design en functionaliteit goed samen gaat. Dit massief houten dressoir heeft ronde vormen en een lichte uitstraling. De poten van de Rikke lopen in één subtiele vloeiende beweging door. Met het Rikke dressoir haal je een fraai design dressoir in huis. Functioneel én een heuse blikvanger in jouw woonruimte. 

Kenmerken

Naam: Rikke highboard kast 2-deurs
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Walnoothout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Lengte 100 cm, Diepte 45 cm, Hoogte 86 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de Highboard kast

Verpakking & montage

De Rikke kast is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Rikke Highboard Kast Afmetingen (PDF)

Highboard Kast Clip Gebruiksaanwijzing (PDF)

Rikke Collectie Folder (PDF)

Zakelijk

De Rikke highboard kast is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Rikke kasten bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.