Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs
Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs
Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs
Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs
Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs
Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs
Sav & Økse Rikke Highboard Kast 2-deurs

Rikke Highboard Kast 2-deurs

(LXDXH) 100X45X86 CM | Beuken
€ 1.079,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een bijzondere eiken kast? De Rikke kast heeft dezelfde ronde hoeken als de Rikke tafel, eettafelbankje en het dressoir. Het is een massief houten kast met een Scandinavisch ontwerp. De poten vormen één vloeiend geheel met de rest van de kast. De lijnen in het hout lopen op de deurtjes door en halen zo het natuurlijke lijnenspel je huiskamer in. De highboard kast is er met twee of drie deuren. Hij is leverbaar in beuken, eiken en walnoot hout. De deuren kunnen ook in gekleurd Fenix gemaakt worden. Zo is er altijd een Rikke kast verkrijgbaar dat bij jouw interieur past.

Opbergruimte kun je nooit genoeg hebben. De Rikke highboard kast is een fraai en handig opbergmeubel waar je jouw spullen in kunt opbergen en persoonlijke items op kunt zetten. De Rikke kast van ons merk Sav & Økse is een houten kast in Scandinavische stijl, waarbij design en functionaliteit goed samen gaat. Deze massief houten kast heeft ronde vormen en een lichte uitstraling. De Rikke kast is niet alleen handig, maar ook erg mooi. Een heuse blikvanger in jouw woonruimte. 

Kenmerken

Naam: Rikke highboard kast 2-deurs
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Beukenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Lengte 100 cm, Diepte 45 cm, Hoogte 86 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de Highboard kast

Verpakking & montage

De Rikke kast is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Rikke Highboard Kast Afmetingen (PDF)

Highboard Kast Clip Gebruiksaanwijzing (PDF)

Rikke Collectie Folder (PDF)

Zakelijk

De Rikke highboard kast is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Rikke kasten bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.