Sav & Økse Rikke Dressoir 3-Vak
Sav & Økse Rikke Dressoir 3-Vak
Sav & Økse Rikke Dressoir 3-Vak
Sav & Økse Rikke Dressoir 3-Vak
Sav & Økse Rikke Dressoir 3-Vak
Sav & Økse Rikke Dressoir 3-Vak
Sav & Økse Rikke Dressoir 3-Vak

Rikke Dressoir 3-Vak

(LXDXH) 152X45X72 CM | Eiken
€ 2.015,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een bijzonder eiken dressoir? Een dressoir is een handig opbergmeubel dat tegen de muur geplaatst wordt. Veelal gebruikt om spullen in op te bergen en persoonlijke items op te zetten. Omdat dressoirs laag zijn is er op de muur erboven nog voldoende ruimte voor fotolijsten, schilderijen of een mooie spiegel. Zo kan de kale muur gemakkelijk opgefleurd worden. Het Rikke dressoir is een massief houten dressoir, met een Scandinavisch ontwerp. Dit geeft het dressoir een fraai en functioneel design. Het Rikke dressoir geeft je woonruimte karakter en stijl. Het dressoir is te koop in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Zo is er altijd een Rikke dressoir dat bij jouw interieur past.

Het Rikke dressoir is een houten dressoir in Scandinavische stijl, waarbij design en functionaliteit goed samen gaat. Dit massief houten dressoir heeft ronde vormen en een lichte uitstraling. De poten van de Rikke lopen in één subtiele vloeiende beweging door. Met het Rikke dressoir haal je een fraai design dressoir in huis. Functioneel én een heuse blikvanger in jouw woonruimte. 

Kenmerken

Naam: Rikke dressoir 3-vak
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout, deurtjes eikenfineer
Afwerkingen: Geolied (standaard), Mat gelakt of Whitewash
Afmetingen: Lengte 152 cm, Diepte 45 cm, Hoogte 72 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op het dressoir

Verpakking & montage

Het Rikke dressoir is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Rikke Dressoir Afmetingen (PDF)

Rikke Dressoir Montagehandleiding (PDF)

Rikke Collectie Folder (PDF)

Montage Rikke Dressoir (Video)

Zakelijk

De Rikke Dressoir is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Rikke Dressoirs bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.