Sav & Økse Onni Eettafelbank
Sav & Økse Onni Eettafelbank
Sav & Økse Onni Eettafelbank
Sav & Økse Onni Eettafelbank
Sav & Økse Onni Eettafelbank
Sav & Økse Onni Eettafelbank

Onni Eettafelbank

Eiken Whitewash
€ 755,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

Het Onni eettafelbank is een bank waarbij design en functionaliteit goed samen gaat. Deze massief houten bank heeft ronde vormen en een lichte uitstraling. De poten zijn stevig aan het zitvlak bevestigd. Heel subtiel gaat de poot over in het zitvlak. De bank heeft smalle tussenruimtes tussen zitvlak, onderbalk en tafelpoten om het hout te laten werken, ook wordt het design hiermee versterkt. Met de Onni haal je een fraaie design bank in huis. Een bank met een stevige basis.

Kenmerken

Naam: Onni eettafelbank
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard), Mat gelakt of Whitewash 
Afmetingen: Lengte 120-200 cm, Breedte 40 cm, Hoogte 46 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de eettafelbank

Verpakking & montage

De eettafelbank wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De eettafelbank is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen

Onni Eettafelbank Afmetingen (PDF)

Zakelijk

De Onni eettafelbank is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Onni eettafelbanken bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.