Sav & Økse Olger Bank
Sav & Økse Olger Bank
Sav & Økse Olger Bank
Sav & Økse Olger Bank
Sav & Økse Olger Bank
Sav & Økse Olger Bank
Sav & Økse Olger Bank
Sav & Økse Olger Bank
Sav & Økse Olger Bank

Olger Bank

Eiken Whitewash (Foto Blazer Fairfield)
€ 1.739,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Olger bank slaat de brug tussen de tafels en banken van Sav & Økse. Maar wat deze bank extra bijzonder maakt, is het samengaan van Scandinavisch en Nederlands design. Het massieve hout en de prachtige afwerking van de rugleuning verwijzen naar de Deense ontwerptraditie. Tegelijkertijd brengt de vorm van de bank een ode aan Nederlandse designbanken uit de jaren ’60. Bank Olger is een smaakvolle verbinder pur sang. Neem plaats!

Het opvallende frame van de Olger bank, geïntegreerd in de open constructie, combineert stabiliteit met eigentijdse stijl. Met een knipoog naar Scandinavisch minimalisme en een eerbetoon aan Nederlandse designtradities, biedt het zichtbare frame een unieke en moderne uitstraling aan deze comfortabele bank.

Driezitsbank Olger is gemaakt van massief hout, naar keuze in eiken, beuken, walnoot of eiken whitewash. De bank is voorzien van hoogwaardige bekleding.

Stofkleuren

De Olger Zitbank is verkrijgbaar in 2 stoffen. Blazer & Main Line Flax. 
In totaal zijn er 4 kleuren:

Blazer is gemaakt van 100% van premium Nieuw-Zeelandse lamswol, waarbij verantwoorde landbouw de hoogste kwaliteit grondstof oplevert die zacht, schoon en helder is, ideaal voor spinnen, weven en verven. Het kleurenpalet een spannende mix van effen en gemêleerde kleuren. Hierdoor is het een veelzijdige stof geschikt voor een breed scala aan meubeltoepassingen.

De Maine Line Flax bestaat uit 75% wol & 25% vlas. Main Line Flax is gemaakt van het beste dat de natuur te bieden heeft. Een mix van zuivere wol en geoogst vlas creëert deze sterke & vlamvertragende meubelstof.

Kenmerken

Naam: Olger Zitbank
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerkingen: Whitewash
Garantie: 2 jaar
Afmetingen: Hoogte 70 cm, breedte 180 cm, diepte 75 cm, zithoogte 42 cm, zitdiepte 65 cm 

Verpakking & montage

De bank wordt volledig gemonteerd geleverd in een kartonnen doos.

Afmetingen

Olger Zitbank Afmetingen (PDF)

Zakelijk

De Olger Zitbank is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Olger banken bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.