Sav & Økse Olger Ronde Tafel
Sav & Økse Olger Ronde Tafel
Sav & Økse Olger Ronde Tafel
Sav & Økse Olger Ronde Tafel
Sav & Økse Olger Ronde Tafel

Olger Ronde Tafel

Beuken
€ 845,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Olger is als modern Deens design te omschrijven. De tafel is kenmerkend door zijn ranke vorm en bijzondere details. Meest opvallende detail zijn de poten die doorlopen tot in het blad. De tafelpoten steken als het ware door het blad heen en zijn net als het blad mooi vlak afgewerkt. Bijzonder om te zien en prachtig uitgevoerd. De poten zijn rond van vorm en zijn schuin onder het tafelblad geplaatst. Een ander mooi detail is het dunne verjongde blad met afgeronde hoeken.

De Olger heeft een rank voorkomen, maar staat met zijn poten stevig op de grond. Ook aan de stevigheid van het blad is gedacht. De tafel heeft geen onderlijst. Om de stevigheid van het blad te behouden zijn metalen dwarsliggers aan de onderkant van het blad gefreesd.

Kenmerken

Naam: Olger ronde tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Beukenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Diameter ⌀ 120-150 cm, Hoogte 76 cm 
Opmerking: Vanaf een diameter van ⌀ 140 cm bestaat het tafelblad uit twee delen.
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd. 

Poten worden gemonteerd tegen het blad d.m.v. metaalplaatjes waar de poot aan vast zit. Blad versteviging d.m.v. gefreesde dwarsliggers.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Olger Tafels Afmetingen (PDF)*

Olger Tafel Handleiding (PDF)

Olger Collectie Folder (PDF)

*Scroll naar beneden in het PDF-bestand voor de afmetingen van het ronde model

Zakelijk

De Olger tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Olger ronde tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.