Sav & Økse Olger Kast
Sav & Økse Olger Kast
Sav & Økse Olger Kast
Sav & Økse Olger Kast
Sav & Økse Olger Kast
Sav & Økse Olger Kast
Sav & Økse Olger Kast

Olger Kast

(LXDXH) 160X41X180 CM | Eiken Whitewash
€ 1.289,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Olger serie van Sav & Økse is als modern Deens design te omschrijven. Deze open wandkast wordt gekenmerkt door de ranke vorm en bijzondere details. Het meest opvallende detail zijn de poten die doorlopen tot in de planken. De poten steken als het ware door de planken heen en zijn net als de planken mooi vlak afgewerkt. Deze kast is bijzonder om te zien en prachtig uitgevoerd. De poten zijn rond van vorm en zijn schuin geplaatst. Een ander mooi detail is het dunne verjongde blad van de planken, met afgeronde hoeken.

De kast is gemaakt van massief eikenhout van hoge kwaliteit. Door het minimalistische en moderne Scandinavische ontwerp is de kast bijna overal neer te zetten. De Olger kast laat zich namelijk goed combineren. Door zijn eenvoudige, ranke en pure verschijning past het goed in de Scandinavische en minimalistische interieur stijl. Een echte blikvanger waar je jaren plezier van zult hebben.

Kenmerken

Naam: Olger Kast
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard), Mat gelakt of Whitewash
Afmetingen: Lengte 160 cm, Diepte 41 cm, Hoogte 180 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de kast

Verpakking & montage

De Olger kast wordt ongemonteerd geleverd in kartonnen dozen. De kast is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Folder

Olger Kast Afmetingen (PDF)

Olger Collectie Folder (PDF)

Zakelijk

De Olger kast is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Olger kasten bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je