Sav & Økse Olger Bureau
Sav & Økse Olger Bureau
Sav & Økse Olger Bureau
Sav & Økse Olger Bureau
Sav & Økse Olger Bureau
Sav & Økse Olger Bureau
Sav & Økse Olger Bureau

Olger Bureau

Aanbieding | Beuken Geolied
€ 639,00
Op voorraad:
6
Levertijd:
2-5 werkdagen

Omschrijving

Zeer ranke bureautafel met een bijzondere details. Het meest in het oog springende detail zijn de poten die doorlopen tot in het blad. De tafelpoten steken als het ware door het blad heen waar ze weer mooi vlak zijn afgewerkt. Een absoluut hoogstaand designkenmerk en prachtig uitgevoerd. De poten zijn rond en iets schuin geplaatst. De bureautafel is als modern Deens design te omschrijven. Andere mooie details zijn het dunne verjongde blad met afgeronde hoeken en het plateau waarop bijvoorbeeld een beeldscherm op de perfecte hoogte geplaatst kan worden. 

Dit Olger bureau is anders dan het standaard Olger bureau, waar de poten een doorsteek hebben in het blad. Bij dit sale bureau, heeft het tafelblad geen doorsteek van poten in het blad.

Kenmerken

Naam: Olger Bureau
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Beukenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard inclusief)
Afmetingen: Lengte 150 cm, Breedte 75 cm, Hoogte 75/91,5 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op het bureau

Verpakking & montage

Het bureau wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd. 

Afmetingen & Handleiding

Olger Bureau Afmetingen (PDF)

Olger Bureau Handleiding (PDF)

Olger Collectie Folder (PDF)

Zakelijk

De Olger bureau is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Olger bureaus bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.