Sav & Økse Scandinavische Bank Otti
Sav & Økse Scandinavische Bank Otti
Sav & Økse Scandinavische Bank Otti
Sav & Økse Scandinavische Bank Otti
Sav & Økse Scandinavische Bank Otti
Sav & Økse Scandinavische Bank Otti
Sav & Økse Scandinavische Bank Otti

Scandinavische Bank Otti

Kies jouw favoriete stof(kleur)
€ 1.165,00
Levertijd:
8-10 weken

Omschrijving

Heet van de naald: bank Otti is dé nieuwe, opvallende verschijning in onze collectie. Qua stijl helemaal van nu met een vleugje 70’s/80’s vintage vibe. Eén en al cleane lijnvoering met afgeronde hoeken, ook in de fraaie zijpanelen. Otti? Een hottie! De Otti-lijn bestaat uit een fauteuil, bank en lounge.

Bank Otti combineert authentieke schoonheid met functionele eenvoud. Geheel conform de door ons zo geliefde Scandinavische designtraditie. Maar vergis je niet, de opvallende zijpanelen van deze bank – armleuning en poot in één – werden in de jaren ’70 en ’80 door verschillende ontwerpers en meubelmakers toegepast. Het is een vorm die nu weer aansluit bij hedendaags design.

Jarenlang zorgeloos genieten? Bestel de vlekken- en constructieservice van Oranje Furniture Care (All In House service) bij je bank.

Mogelijkheden

De volgende opstellingen zijn mogelijk voor de Otti bank:

- fauteuil
- 2-zits bank
- 3-zits bank
- 2-zits bank met loungehoek

Voor onze nieuwste bankencollectie hebben wij met zorg 7 stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren! Je hebt de keuze uit de volgende meubelstoffen: Bloq, Queens, Denno, Adore, Copenhagen, Mosso en Tamini. 

Scandinavische bank Otti staat in beide showrooms. Alle stofstalen zijn aanwezig en onze verkoopadviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de banken.

Sav & Økse banken collectie

De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Er is volop keuze in stoffering: er zijn 7 stofsoorten van goede kwaliteit beschikbaar. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

Stofstalen bestellen

Het kleurenpalet voor de Sav & Økse banken bestaat uit meer dan 30 kleuren. Moeite met kiezen? Geen probleem. Bestel eenvoudig online stofstalen zodat je de stoffen en kleuren bij jou thuis kunt voelen en bekijken. 

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de modulaire Scandinavische bank Otti.

Folder & Algemene informatie

Otti Collectie Folder (PDF)

Stoffen & Kleuren SØ Banken Collectie (PDF)

All-in-House Service Algemene Informatie (PDF)