Sav & Økse Julma Tafel
Sav & Økse Julma Tafel
Sav & Økse Julma Tafel
Sav & Økse Julma Tafel
Sav & Økse Julma Tafel
Sav & Økse Julma Tafel
Sav & Økse Julma Tafel

Julma Tafel

Eiken Whitewash
€ 1.375,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

Eettafel Julma is recht door zee en bruut eerlijk. Deze tafel is volledig opgebouwd uit rechthoekige panelen. Van prachtig massief hout, natuurlijk. Dag doorsnee, hallo statement.

Wat je ziet is wat je krijgt. Recht voor z'n raap. Dat is Julma ten voeten uit. Deze Scandinavische eettafel viert de rechte lijn en toont de kracht van eenvoud. Julma is standaard verkrijgbaar in beuken, eiken en walnoothout en is er in diverse lengtes.

Kenmerken

Naam: Julma tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerkingen: Whitewash
Afmetingen: Lengte 180-280 cm, Breedte 90 cm, Hoogte 75,5 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd. Het blad en de poten van de tafel komen allebei apart in een doos. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Julma Tafel Afmetingen (PDF)

Julma Tafel Handleiding (PDF)

Zakelijk

De Julma tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Julma tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.