Sav & Økse Fjerre Tafel
Sav & Økse Fjerre Tafel
Sav & Økse Fjerre Tafel
Sav & Økse Fjerre Tafel
Sav & Økse Fjerre Tafel
Sav & Økse Fjerre Tafel

Fjerre Tafel

Met Fenix (Foto Bianco Kos)
€ 1.149,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

Vorm tot in detail, dat is kenmerkend voor de Fjerre. Het tafelblad heeft een ronde hoekafwerking en ook de zijkanten hebben een gladde ronde afwerking. De bovenkant van het tafelblad is vlak. Er is veel aandacht besteed aan de vorm van de tafelpoten. Het valt niet direct op, maar wie er op let zal het opvallen dat de deze uit een vijfhoek bestaat. De overgang naar de onderrand is ook prachtig en vormt één geheel.
 
De positionering van de poten is zo gekozen dat gebruiksgemak centraal staat. Zo staan de tafelpoten dicht bij de tafelrand en is er daardoor veel ruimte tussen de poten beschikbaar.

Tafel Fjerre is te koop in verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren Fenix en afmetingen. Bij een Fenix tafelblad heeft het onderstel van de tafel altijd een geoliede afwerking.

Kleuren Fenix

Een Fenix tafelblad is alleen standaard leverbaar voor de Fjerre, Rikke en Tomrer tafels. Bij de andere tafels uit de collectie is dit een maatwerkoptie.

Een Fenix toplaag op het tafelblad heeft verschillende voordelen: het is sterk en krasbestendig, heeft een zacht ‘soft touch’ oppervlak, een matte uitstraling, vingerafdrukken zijn niet zichtbaar en het is makkelijk schoon te houden.

Wij kunnen de volgende kleuren leveren:

Kenmerken

Naam: Fjerre tafel fenix
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout & Fenix Toplaag
Afwerking: Geolied
Afmetingen: Lengte 160-280 cm, Breedte 80-100 cm, Hoogte 76 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd en is online te lezen.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort of de kleur Fenix voor de toplaag van jouw Sav & Økse tafel? Met een kleurstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je meubel. 

Afmetingen & Handleiding

Fjerre Tafel Afmetingen (PDF)

Fjerre Tafel Handleiding (PDF)

Fenix Reparatie Instructies (PDF)

Fenix Blad Schoonmaak Instructies (PDF)

Zakelijk

De Fjerre tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Fjerre tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.