Sav & Økse Volante Ronde Tafel
Sav & Økse Volante Ronde Tafel
Sav & Økse Volante Ronde Tafel
Sav & Økse Volante Ronde Tafel
Sav & Økse Volante Ronde Tafel
Sav & Økse Volante Ronde Tafel

Volante Ronde Tafel

Beuken
€ 1.149,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Volante is een ronde eettafel van massief hout met een sierlijke vorm. Een bijzondere tafel, die direct opvalt door zijn design. De tafel heeft een centrale poot van massief hout. Een tafel die eenvoudig oogt, maar siert in de details.

Met de Volante zit je aan een ronde designtafel. Een tafel die de kenmerkend Scandinavische stijl van eenvoud en kwaliteit ademt. Die tegelijk sierlijk en robuust oogt. Het tafelblad is van massief hout en heeft een aflopende rand. De tafelpoot heeft conische vormen; de poot neemt geleidelijk in dikte toe en af. Een bijzondere design kolomtafel.

Kenmerken

Naam: Volante ronde tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Beukenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Diameter ⌀ 120-130 cm, Hoogte 75 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd in een kartonnen doos. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd en is online te lezen.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Volante Ronde Tafel Afmetingen (PDF)

Volante Handleiding (PDF)

Zakelijk

De Volante tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Volante ronde tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.