Sav & Økse Trompet Tafel
Sav & Økse Trompet Tafel
Sav & Økse Trompet Tafel
Sav & Økse Trompet Tafel
Sav & Økse Trompet Tafel
Sav & Økse Trompet Tafel
Sav & Økse Trompet Tafel

Trompet Tafel

Eiken
€ 1.039,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Trompet is een minimalistische, massief houten tafel waarbij de mooie ronde poten uitlopen in het tafelblad. De tafel kenmerkt zich door afgeronde hoeken en ranke design. Het meest opvallende detail is de taps toelopende vorm van de poten. De trompetvormige poot is bijna cilindrisch, met een licht uitlopend eindstuk. Het tafelblad is aan de onderkant afgerond, dit vormt met de belijning van de tafelpoot een mooie curve.

De minimalistische, organische vorm van de tafel vraagt ook om een optisch dun tafelblad. Een bijkomend voordeel van het dunne tafelblad is dat stoelen met armleggers goed aangeschoven kunnen worden. Montage van deze tafel is super eenvoudig. De poten kunnen zonder gereedschap vastgeschroefd worden! 

Kenmerken

Naam: Trompet tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard), Mat gelakt of Whitewash
Afmetingen: Lengte 140-240 cm, Breedte 80-100 cm, Hoogte 76 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd. Het blad en de poten van de tafel komen allebei apart in een doos. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Trompet Tafel Afmetingen (PDF)

Trompet Handleiding (PDF)

Zakelijk

De Trompet tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Trompet tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.