Sav & Økse zakelijk

Bij de inrichting van een restaurant, bar, hotellobby, kantine, ontmoetingsruimte of vergaderruimte komt het aan op uitstraling, kwaliteit én mogelijkheden. En dat is wat wij leveren. Wij zijn een aanspreekpunt voor bedrijfseigenaren, interieurontwerpers, (binnenhuis)architecten en stylisten. Voor grote of kleine projecten. Wij denken graag met je mee.

Interieurprofessionals kunnen een gratis interieurkit aanvragen. In deze interieurkit zitten hout- en Fenix stalen, een selectie van de stofstalen van de bankencollectie en de folders van onze bestsellers. Vraag jouw interieurkit aan via [email protected].

Maatwerk

Op het gebied van maatvoering, stoffering en aantallen kunnen wij maatwerk leveren, er is heel veel mogelijk. Ook kunnen zakelijke klanten tafel- of werkbladen los bestellen, bijvoorbeeld om ze te combineren met eigen onderstellen. Dit is enkel mogelijk bij grote aantallen.

Voordelen Sav & Økse zakelijk

  • Grote collectie meubels naar hedendaags Scandinavisch design

  • Maatwerk mogelijkheden

  • Voor grote en kleine projecten

  • Gratis bezorging in Nederland
  • Scherpe prijs voor interieurprofessionals

  • Montage is mogelijk

Contact voor zakelijke projecten

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor zakelijke projecten te bespreken. Mail naar [email protected] of bel 075-7113930. Natuurlijk kun je voor advies ook langskomen in de showroom in Zaandam of Urecht. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag. Online met ons samenwerken? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

 

Unieke ontwerpen

Wil je een unieke, warme sfeer in je zakelijke interieur brengen? Sav & Økse levert massief houten tafels, bankjes en kasten en comfortabele stoelen en banken in hedendaags Scandinavisch design. Onze collectie is exclusief te koop bij De Machinekamer.