Online aankopen bij Sav & Økse kun je op veel verschilende manieren veilig via onze betaalprovider Mollie betalen. In onze webshop kunt je op de volgende manieren afrekenen:

Bank transfer KBC Belfius iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Maestro Bancontact SOFORT Banking

KBC
Met KBC kunnen Belgische klanten van de banken KBC & CBC eenvoudig online betalen in onze webshop. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen, wat conversies verhoogt. Klanten kunnen vervolgens zelf kiezen wanneer het bedrag van hun rekening afgehaald wordt, maar winkeliers hoeven hier niet op te wachten, die krijgen direct uitbetaald.

Belfius
Met Belfius kunnen Belgische klanten betalen via hun eigen bank. Je kunt betalingen via onze webshop op deze vertrouwde manier betalingen verrichten. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar.

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internet bankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank, ASN Bank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Onze iDEAL betalingen worden verzorgd via Mollie.

Bancontact/Mister Cash
Belgische klanten kunnen in onze webshop betalen met Bancontact/Mister Cash. Met Bancontact/Mister Cash kun je veilig en zonder extra kosten jouw online aankopen afrekenen. Bancontact/Mister Cash werkt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact/Mister Cash.

PayPal
Als je geld wilt overmaken met PayPal, dien je eerst een creditcard of bank/girorekening toe te voegen aan je PayPal-rekening. Daarnaast kun je gebruikmaken van je PayPal-saldo uit ontvangen betalingen. Je bankrekening of creditcardnummer wordt gekoppeld aan je PayPal-rekening en veilig opgeslagen dus het is niet nodig eindeloos je gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen maar een e-mailadres en wachtwoord nodig om online te kunnen betalen. Je kan dus vanaf je bankrekening of creditcard geld overmaken naar je PayPal-rekening om vervolgens deze rekening te gebruiken om betalingen te voldoen. Een PayPal-rekening openen is gratis en het overmaken van geld ook. Het enige wat je nodig hebt is een positief saldo op je account. 

Creditcard
Wij accepteren: Euro/Mastercard, Maestro, Visa en American Express. Om jouw creditcardgegevens te beschermen, worden je volledige gegevens gecodeerd via SSL-servers verstuurd en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden. Over het algemeen geldt bij alle betalingen per creditcard de volgende regeling: bij misbruik van een creditcard door een onrechtmatige persoon kun je bij jouw creditcardmaatschappij bezwaar maken. In geval van misbruik wordt het bedrag terugbetaald.

Bankoverschrijving
Beschik je niet over internet bankieren, dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt. Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL en PayPal betaling die direct plaatsvindt.

SOFORT Banking (Klarna.)
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee je kunt betalen zonder je een extra account hoeft aan te maken. Je kan inloggen bij SOFORT Banking met de gegevens die je gebruik om in je eigen online bank in te loggen. Vanuit hier kun je rechtstreeks geld overmaken vanaf je eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.