Sav & Økse Onni Tafel
Sav & Økse Onni Tafel
Sav & Økse Onni Tafel
Sav & Økse Onni Tafel
Sav & Økse Onni Tafel
Sav & Økse Onni Tafel

Onni Tafel

Eiken
€ 1.409,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Onni is een minimalistische en verfijnde massief houten tafel waarbij de vijfhoekige poten ogenschijnlijk doorlopen in het tafelblad. Het blad van de Onni tafel heeft een zacht en rond verloop. 

De tafel wordt gekenmerkt door de ronde hoeken, de bijzondere vorm van de poten en het ranke design. Wat zo fijn is aan de Onni, is dat de poten op de uiterste hoeken zijn geplaatst, hierdoor heeft de tafel veel ruimte tussen de poten. Dit is ideaal in combinatie met brede eetkamerstoelen. Aan de Onni kun je uren tafelen!

De Onni tafel laat zich goed combineren. Door zijn eenvoudige, ranke en verfijnde verschijning past het goed in de Scandinavische interieur stijl. Ook laat deze prachtige tafel zich goed combineren met andere stijlen. Het is een tafel waar je jaren plezier van zult hebben.

Kenmerken

Naam: Onni tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerkingen: Geolied (standaard), Mat gelakt of Whitewash
Afmetingen: Lengte 140-260 cm, Breedte 90-100 cm, Hoogte 75,5 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De tafel wordt ongemonteerd geleverd. Het blad en de poten van de tafel komen allebei apart in een doos. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Onni Tafel Afmetingen (PDF)

Onni Tafel Handleiding (PDF)

Zakelijk

De Onni tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Onni tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.