Sav & Økse Nonne Tafel
Sav & Økse Nonne Tafel
Sav & Økse Nonne Tafel
Sav & Økse Nonne Tafel
Sav & Økse Nonne Tafel

Nonne Tafel

Walnoot
€ 1.319,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Nonne tafel is een moderne eettafel met een licht en speels karakter. De rechte Nonne tafel is beschikbaar in een breedte van 90 cm. Het tafelblad heeft een verjonging aan de onderzijde van het blad en een vlak bovenblad. De vier poten van de Nonne tafel zijn schuingeplaatst en hebben afgeronde hoeken. Het is een eettafel die licht oogt, maar sterk op zijn poten staat. Alles aan de Nonne tafel is glad afgewerkt.

Nonne is er ook als uitschuifbare tafel, ronde tafel en ronde uitschuifbare tafel.

Kenmerken

Naam: Nonne tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Walnoothout
Afwerkingen: Geolied (standaard) of Mat gelakt
Afmetingen: Lengte 160-240 cm, Breedte 90 cm, Hoogte 75,5 cm 
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De Nonne tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is met twee personen gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Nonne Tafels Afmetingen (PDF)

Nonne Recht Handleiding (PDF)

Zakelijk

De Nonne tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Nonne tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.