Sav & Økse Modulaire Bank Norre
Sav & Økse Modulaire Bank Norre
Sav & Økse Modulaire Bank Norre
Sav & Økse Modulaire Bank Norre
Sav & Økse Modulaire Bank Norre
Sav & Økse Modulaire Bank Norre
Sav & Økse Modulaire Bank Norre
Sav & Økse Modulaire Bank Norre
Sav & Økse Modulaire Bank Norre

Modulaire Bank Norre

Kies jouw favoriete stof(kleur)
€ 675,00
Levertijd:
8-10 weken

Omschrijving

Norre is een heerlijke, uitnodigende en ontwapenende modulaire bank met licht bollende vormen en een comfortabele zit. Norre is één brok knusheid, samengesteld uit modulaire elementen. En jij creëert de ideale opstelling natuurlijk zelf. Dat is toch een bank naar je hart?

De modulaire bank Norre heeft een modern Scandinavisch design met een warme, krachtige en aaibare uitstraling. De afwerking met piping rond de vaste kussens en armleuningen benadrukt de fraaie contouren van deze elementenbank. Norre is een bank om mee thuis te komen!

Jarenlang zorgeloos genieten? Bestel de vlekken- en constructieservice van Oranje Furniture Care (All In House service) bij je bank.

Mogelijkheden

Norre is als rechte bank, loungebank en fauteuil verkrijgbaar. Met de losse elementen stel je zelf jouw droombank samen. Er is volop keuze in stofsoorten en kleuren. Voor onze nieuwste banken collectie hebben wij met zorg 7 stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren! Je kunt kiezen uit de volgende meubelstoffen: Bloq, Queens, Denno, Adore, Copenhagen, Mosso en Tamini.

Modulaire bank Norre staat in de showroom in Zaandam. Alle stofstalen zijn aanwezig en onze verkoopadviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de banken.

Kenmerken

Naam: Modulaire bank Norre
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Frame van massief hout, multiplex, spaanplaat en hardboard
Zitting: 30 kg/120 Newtons
Rug: 23 kg/60 Newtons, 40 kg/400 Newtons
Poten: Plastic

Sav & Økse banken collectie

De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Er is volop keuze in stoffering: er zijn 7 stofsoorten van goede kwaliteit beschikbaar. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

Stofstalen bestellen

Het kleurenpalet voor de Sav & Økse banken bestaat uit meer dan 30 kleuren. Moeite met kiezen? Geen probleem. Bestel eenvoudig online stofstalen zodat je de stoffen en kleuren bij jou thuis kunt voelen en bekijken. 

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de modulaire Scandinavische bank Norre.

Folder & Varianten

Stoffen & Kleuren SØ Banken Collectie (PDF)

All-in-House Service Algemene Informatie (PDF)

Norre Collectie Overzicht (PDF)