Sav & Økse Gunni Tafel
Sav & Økse Gunni Tafel
Sav & Økse Gunni Tafel
Sav & Økse Gunni Tafel
Sav & Økse Gunni Tafel
Sav & Økse Gunni Tafel

Gunni Tafel

Eiken
€ 965,00
Levertijd:
6-8 weken

Omschrijving

De Gunni is een houten eettafel van massief hout. Een stevige tafel in de kenmerkende Scandinavische stijl. Een eettafel met scherpe lijnen. Dit maakt het tot een functionele tafel met een heldere vorm. Het tafelblad is aan de randen verjongd, dit zonder de scherpe lijnen van het design teniet te doen.

In het design is veel aandacht uitgegaan naar de plaatsing van de tafelpoten. De tafelpoten zijn dicht op de rand geplaatst, waardoor er geen zitruimte verloren gaat. De plaatsingshoek van de poten verdelen de korte en lange zijde van de tafel gelijk. De poten staan uitgelijnd met de hoeken van het blad. De poten staan schuin onder het tafelblad, wat een speels en licht effect heeft.

Kenmerken

Naam: Gunni tafel
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout
Afwerking: Geolied (standaard), Mat gelakt of Whitewash
Afmetingen: Lengte 140-300 cm, Breedte 80-100 cm, Hoogte 76 cm
Garantie: Je hebt twee jaar garantie op de tafel

Verpakking & montage

De Gunni tafel wordt ongemonteerd geleverd in twee kartonnen dozen. De tafel is gemakkelijk in elkaar te zetten. De handleiding wordt meegeleverd en is online te lezen.

Kleurstaal bestellen

Twijfel je nog over de houtsoort van je Sav & Økse meubelstuk? Met een houtstaal weet je zeker dat je de goede kleur kiest voor je houten meubel. Hout is een natuurlijk materiaal, kleurverschillen en afwijkingen voorbehouden. 

Afmetingen & Handleiding

Gunni Tafel Afmetingen (PDF)

Gunni Tafel Handleiding (PDF)

Zakelijk

De Gunni tafel is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Gunni tafels bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.