Voor liefhebbers van Deens design en hoogwaardige kwaliteit in stoelen zijn de Deense eetkamerstoelen van Sav & Økse een uitkomst. Onze stoelencollectie omvat een uitgebreid assortiment van prachtige Deense stoelen die niet alleen naadloos aansluiten op onze houten eettafels, maar ook elke eethoek omtoveren tot een stijlvolle en functionele ruimte. Binnen het Deens design zie je veel ronde stoelen met gebogen rugleuningen of zittingen. Dit maakt het ontwerp uniek én verhoogt het zitcomfort. Dit vind je dan ook terug in onze stoelencollectie.

Lees verder
Enya Eiken | Domino 1/5
Vanaf € 259,00
Lumi Eiken | Salsa 3/40
Vanaf € 219,00
Aino Eiken | Domino 1/30
Vanaf € 269,00
Mirja Eiken | Army
Vanaf € 289,00
Annte | Steel
Vanaf € 189,00
Junni | Eiken
Vanaf € 189,00
Junni Eiken | Turquoise
Vanaf € 239,00
Junni | Walnoot
Vanaf € 199,00
Junni Walnoot | Blush
Vanaf € 249,00
Sinni | Eiken
Vanaf € 189,00

Eetkamerstoelen met Deens design

Onze Deense eetkamerstoelen combineren functionaliteit met tijdloos design. Ze zijn met zorg en aandacht gemaakt. Het gebruik van kwalitatieve materialen zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een unieke uitstraling. Elk detail is zorgvuldig overwogen, waardoor onze stoelen niet alleen comfortabel zijn, maar ook een verfijnde toevoeging aan je eethoek zijn.

In welke stijlen passen Deense stoelen?

Of je nu een liefhebber bent van een ronde stoel, een voorkeur hebt voor Scandinavisch design, of de strakke lijnen van minimalistisch design waardeert, onze collectie houten Deense eetkamerstoelen biedt diverse stijlopties. De veelzijdigheid van ons assortiment stelt je in staat om de perfecte stoel te vinden die aansluit op jouw persoonlijke smaak en de bestaande inrichting van je eethoek. 

Gestoffeerde en ongestoffeerde modellen

Bij Sav & Økse begrijpen we dat iedereen verschillende voorkeuren heeft als het gaat om zitcomfort. Daarom bieden we zowel gestoffeerde als ongestoffeerde houten Deense stoelen aan. Of je nu de voorkeur geeft aan de natuurlijke uitstraling van onbewerkt hout of de extra zachtheid van stoffering zoekt, wij hebben de stoel die bij jou past. Ontdek onze collectie en vind de perfecte Deense stoel die jouw eetkamer omtovert tot een stijlvolle en comfortabele ruimte waarin je graag samenkomt met vrienden en familie. Met onze Deense eetkamerstoelen combineer je moeiteloos functionaliteit, esthetiek en comfort, en creëer je een sfeervolle eetruimte waarin je keer op keer kunt genieten van heerlijke maaltijden en gezellige momenten.

Hoe vind je de perfecte Deense eetkamerstoel?

Bij het zoeken naar de perfecte Deense stoel is het belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeuren, de beschikbare ruimte en de bestaande inrichting. Neem de tijd om onze diverse modellen te ontdekken en let op details zoals materiaal, design en afmetingen. Onze productbeschrijvingen en afbeeldingen bieden een helder beeld, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken.

De stoelencollectie van Sav & Økse bestaat momenteel uit meer dan tien modellen. Ontdek de gehele collectie op de website of kom proefzitten in onze showrooms in Zaandam of Utrecht. Heb je vragen over onze Deense eetkamerstoelen of andere meubels? We beantwoorden ze graag!