Een ovale eettafel past in het hedendaagse interieurbeeld waarin steeds vaker afgeronde vormen toegepast worden. Het is weer eens wat anders dan een rechte of ronde tafel. Je schuift er gemakkelijk een extra stoel aan en het is gezellig: alle tafelgenoten kunnen elkaar zien. De Samt uit de Sav & Økse collectie is zo’n fijne ovale tafel. Vooral in ruime afmetingen komt hij goed tot z’n recht. Met het massieve hout en Scandinavisch design is het een praktische blikvanger.

Lees verder
Samt Ovaal | Whitewash
Vanaf € 1.289,00
Samt Ovaal | Beuken
Vanaf € 909,00
Samt Ovaal | Eiken
Vanaf € 1.249,00
Samt Ovaal | Walnoot
Vanaf € 1.625,00

Ovale houten eettafels van Sav & Økse

Een ovale eettafel is een ideaal tafelformaat als je de tafel los in de ruimte plaatst. Door de gebogen hoeken heeft het een zachte uitstraling en geen hoekpunten waar je je aan kunt stoten. Een fijne vorm tafel om met veel mensen aan te zitten, op de uiteinden kun je makkelijk stoelen aanschuiven. De Samt is als eerste tafel uit onze collectie standaard als ovale tafel online te koop. Wil je een ander model als ovale tafel? Neem dan contact met ons op.

Ideaal als vergadertafel

Een ovale tafel is goed te gebruiken als vergadertafel. Door de ronde hoeken heeft het een zachtere uitstraling dan een rechthoekige tafel en zorgt ervoor dat er rondom genoeg loopruimte blijft. Bij Sav & Økse zijn de ovale tafels ook in grote afmetingen leverbaar. 

Tips omtrent ovale tafels

Bij een ovale tafel is in vergelijking met een rechthoekige tafel de ruimte tussen de poten vaak kleiner en steekt het tafelblad steekt meer over. Dit is belangrijk om rekening mee te houden bij de aanschaf. Bereken hoeveel stoelen je tussen de tafelpoten wilt plaatsen en of dit gaat passen. We helpen je graag, neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Zaandam of Utrecht