Sav & Økse Aino Loungestoel
Sav & Økse Aino Loungestoel
Sav & Økse Aino Loungestoel
Sav & Økse Aino Loungestoel
Sav & Økse Aino Loungestoel
Sav & Økse Aino Loungestoel
Sav & Økse Aino Loungestoel
Sav & Økse Aino Loungestoel

Aino Loungestoel

Eiken Geolied | Domino 1/5
€ 375,00
Levertijd:
10-12 weken

Omschrijving

De Aino loungestoel heeft een karakteristieke lichtheid, met een ontspannen, lage zit. Het houten frame is subtiel en verfijnd van vorm. Een mooi ontwerp, fraai vanuit elke hoek bezien. De ideale aanwinst voor een stijlvolle zithoek.

Alles aan Aino ademt Scandinavisch design. Licht, luchtig en elegant. Met zachte vormen en subtiele details. Zoals de afwerking van de stoffering met een piping die als een omlijsting de vormen benadrukt. Deze stoel is minimalistisch, zonder simplistisch te zijn. Kijk nog een keer naar deze welgevormde design loungestoel en slaak een zucht van verlichting. Zoek niet verder, Aino heeft het gewoon.

Stof Mogelijkheden

Loungestoel Aino is leverbaar met een gestoffeerde rug en zitting in verschillende soorten en kleuren stof. Je kunt de stoffen in onze showrooms komen bekijken en je laten adviseren door onze medewerkers.

Andere beschikbare stoffen: Corsica, Lido, Megan, Rosita, Salsa en Wooly.

Kenmerken

Naam: Aino
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Materiaal: Eikenhout en Domino stof (foto kleur 1/30)
Afwerking: Geolied
Garantie: 2 jaar
Draagvermogen: 100 kg

Verpakking & montage

De stoel wordt volledig gemonteerd geleverd in een kartonnen doos.

Stofstalen bestellen

Loungestoel Aino is er in verschillende kleuren Domino stof. Moeite met kiezen? Geen probleem. Bestel eenvoudig online stofstalen zodat je de stof en kleur(en) bij jou thuis kunt voelen en bekijken.

Afmetingen 

Aino Loungestoel Afmetingen (PDF)

Zakelijk

De Aino is geschikt voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik. Wil je meerdere Aino loungestoelen bestellen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan vrijblijvend een offerte voor je.