Gewenste afmeting(en) in cm
Your details
[Customized] Scandinavische Bank Jolin

[Customized] Scandinavische Bank Jolin

Kies opstelling: U vorm links, Voetenbank: No, Toon/verberg afmetingen: Hide, Kies stof categorie: Bloq, Kies stof kleur: Bloq 48 - Dark blue, Kies frame kleur: mat_Legs_metal Stel je eigen bank samen - vanaf
€ 2.519,00
Request a quote
Delivery time:
6-8 weeks
Options:
Kies opstelling: U vorm links, Voetenbank: No, Toon/verberg afmetingen: Hide, Kies stof categorie: Bloq, Kies stof kleur: Bloq 48 - Dark blue, Kies frame kleur: mat_Legs_metal

Omschrijving

Jolin is een bank met een eigentijds Scandinavisch karakter. De ranke, zwarte poten van staal geven de bank luchtigheid. De naden van de losse kussens zijn fraai afgewerkt met piping. Jolin is niet alleen mooi, maar biedt ook een heerlijk zitcomfort!

De poten van onze Jolin bank ogen rank, maar zijn van stevig, zwart gepoedercoat staal. Alle kussens zijn met klittenband aan het frame bevestigd, zodat ze goed op hun plaats blijven. De bank lijkt op het eerste gezicht op de Rølde, maar er zijn wel degelijk verschillen: de kussens van Jolin zijn afgewerkt met een piping bij de naden en de leuning van het hoekelement is driehoekig. 

Mogelijkheden

De Jolin-lijn bestaat uit een fauteuil, bank, lounge, hoekbank en een poef. Er is volop keuze in stofsoorten en kleuren. Voor onze nieuwste banken collectie hebben wij met zorg 8 stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 50 kleuren! Je hebt de keuze uit de volgende meubelstoffen: Bloq, Queens, Denno, Adore, Luis, Copenhagen, Mosso en Tamini. 

Scandinavische bank Jolin staat in de showrooms in Zaandam en Utrecht. Alle stofstalen zijn aanwezig en onze verkoopadviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden wat betreft de stoffering en opstelling van de banken.

Kenmerken

Naam: Jolin
Merk: Sav & Økse
Stijl: Scandinavisch
Afwerking: Losse kussens zitting en rug, niet omkeerbaar
Materiaal: Frame van massief hout, plywood en board, kussens van polyether
Zitting vulling: No-sag stalen veren, Dichtheid: 30 kg / Hardheid: 120 Newtons
Rug vulling: Dichtheid: 23 kg / Hardheid: 60 Newtons
Poten: Stalen buizen afgewerkt met kunststof eindkappen. Andere poten zijn niet mogelijk

Sav & Økse banken collectie

De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Er is volop keuze in stoffering: er zijn 8 stofsoorten van goede kwaliteit beschikbaar. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 50 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi.

Garantie

Je hebt twee jaar garantie op de Scandinavische bank Jolin.

Downloads

Algemene Informatie Banken (PDF)

Jolin Varianten (PDF)

Sav & Økse Banken Collectie Folder (PDF)

Stoffen & Kleuren SØ Banken Collectie (PDF)