1 August 2022

Maak kennis met de Sav & Økse banken

Wat ons betreft is er in elke Nederlandse woonkamer ruimte voor een Sav & Økse bank. Daarom hebben wij een Sav & Økse-collectie en een Premium-collectie samengesteld. Beide collecties bieden ruime keuze in opstelling, afmetingen, stofsoort en kleur. In deze blog zoomen we in op de Sav & Økse banken collectie.

Bank met stof naar wens

Voor onze nieuwste bankencollectie hebben wij met zorg 9 stoffen geselecteerd waarvan de eigenschappen passen bij de ontwerpen van de banken. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 40 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur. De stofstalen zijn aanwezig in de showrooms.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Met de Sav & Økse-bankencollectie laten we zien wat Sav & Økse in huis heeft. De collectie staat garant voor aantrekkelijke designs. En het zitcomfort? Dat zit wel goed natuurlijk! Ook fijn: bij het ontwerpen van deze lijn hebben wij een goede prijs-kwaliteitverhouding voor ogen gehouden.

Onze banken vormen een eigentijdse en gevarieerde collectie. Hierin zijn uiteraard typisch Scandinavische designkenmerken te herkennen. Zoals luchtigheid, ingetogenheid en mooie lijnvorming. Een Sav & Økse bank is een echte aanwinst voor je woonkamer: comfortabel en mooi. Op de hoofdfoto zie je de populaire modulaire bank Ulla. Bekijk alle modellen via deze link.

Sav & Økse meubels

De collectie Scandinavische meubels is door De Machinekamer zelf ontworpen. De meubels van ons merk Sav & Økse zijn functioneel en comfortabel met een eigen gezicht. Ontworpen met oog voor vorm, lijnvoering en detail. Het is eigentijds design gebaseerd op typisch Scandinavische stijlkenmerken. Bedoeld om elke dag weer blij van te worden. 

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Kom eens langs in een van onze showrooms. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag!

Recent articles
De perfecte afmeting voor jouw eettafel
De perfecte afmeting voor jouw eettafel
Bij de aanschaf van een tafel is het goed om met een aantal dingen rekening houden. In dit artikel lRead more
Schuif aan met een eettafelbankje
Schuif aan met een eettafelbankje
Verschillende tafels uit de Sav & Økse collectie beschikken over een bijpassend eettafelbankje. EenRead more
Maak kennis met de Sav & Økse banken
Maak kennis met de Sav & Økse banken
Je hebt ze waarschijnlijk al voorbij zien komen: de nieuwe Sav & Økse banken. In deze blog laten weRead more
Interieuradvies bij De Machinekamer
Interieuradvies bij De Machinekamer
Een goed plan voor kleur, materiaal en meubels nodig? Kom dan langs voor (gratis) interieuradvies inRead more
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »